Ock

Ülkemizin saygın Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı, Dr. Nazif YILMAZ okulumuzu onurlandırdı ve bize önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sayın Yılmaz, MEB bünyesindeki çalışmalar ve projeler hakkında değerli bilgileri paylaşırken, öğrencilerimizle de sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında öğrencilere yönelik motivasyonel bir konuşma yaptı, eğitimle ilgili önemli konuları vurguladı.

Bu anlamlı ziyaret, okulumuzun eğitim standartlarına verdiği önemi ve MEB ile olan iş birliğimizi güçlendirmemizi sağladı. Sayın Dr. Nazif YILMAZ'a ziyaretleri için içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ara

Okulumuz PDR öğretmeni Fatma Nilay GÜMÜŞAY'ın koordinesinde BESTE Projesi kapsamında  hazırlanan programa Klinik Psikolog Melisa ORAL'ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşide özel yetenekli öğrencilerin aile içinde anne ve babalarının yaklaşımı üzerine verdiği bilgiler velilerimiz tarafından dikkatle dinlendi. Programa katılan Bucak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa ERDOĞAN program sonunda katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Program Salep ikramı ile sona erdi.

Projenin Amacı

Burdur’da tüm okullarda gerçekleştirilecek bilimsel, akademik, sportif, sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetler/projeler aracılığıyla öğrencilerimizin eğitime olan ilgilerinin artırılması ve eğitim öğretim sürecine anlamlı katılımlarının sağlanması; okul ortamlarının ve öğrenme süreçlerinin iyileştirilmesi; öğrencilerin akademik ve meslekî yönden ilgi ve istidatlarına göre öğrenim görmelerinin sağlanması; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde millî, mânevî, ahlâkî, insânî ve kültürel değerleri benimsemiş bireyler olarak yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

Projemize Başlıyoruz.

PROJE AMACI:

Öğrencilerimize sağlıklı, temiz ve aktif yaşam alanları sunmak. Okul bahçesini ve binasını, bütün bölümleriyle daha işlevsel ve temiz hale getirmek. Yaşadığı çevreye saygılı ve çevre bilinci olan, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizde çevreye duyarlı olabilme, bunu yeni nesillere aktararak, yaşanabilir bir dünya bırakabilme bilincini kazandırmak. Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin daha sağlıklı, daha güvenli, daha uygun koşullarda yapılmasına yardımcı olunması. Öğrencilerimizde ve velilerimizde temiz ve sağlıklı çevre bilincini arttırmak.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaşını coşkuyla kutluyoruz...Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, bize bu büyük mirası bırakan önceki nesillere minnettarlıkla bakıyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve bütün kahramanlarımızı saygı ile anıyoruz.  Yaşasın CUMHURİYET.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşilerinde 20 Ekim 2023 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi Bölümü nden Profesör Doktor Memduh Sami TANER ile Bilim Söyleşisi yapılacaktır.

Söyleşi Konusu : Astronomi Ve Astrofizik

Söyleşi Başlığı : UZAY BİLİMLERİNDE GENÇLER İÇİN YENİ BİR ALAN: ASTROKİMYA

Eyl

Resim ve Müzik alanı öğrencilerimizin grupları oluşturulmuş olup 25/09/2023 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Yeni eğitim öğretim yılımız başlıyor.

Eyl

25/09/2023 tarihinde başlayacak eğitim ve öğretim dönemi BYF - ÖYGP -PROJE gruplarımızın dağılımı yapılmıştır.

Eyl

Haftasonu Destek Grubu Genel Yetenek   ve Resim alanından kazanan öğrencilerimizin ÖYG grupları oluşturulmuştur. Gün içinde BYF 1-2 ile ÖYG 1-2 gruplarımızda oluşturulacak ve ilan edilecektir.

Eyl

Destek Gruplarımızın Dağılımı yapılarak ders planlama aşamasına geçilmiştir. Derslerimiz 25/09/2023 Pazartesi itibari ile başlayacaktır.