Nis

Bucak Bilim ve Sanat Merkezi olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarımızın yaratıcı resimleriyle kutluyoruz! Görselleriyle bayram coşkusunu paylaşıyoruz Hepinize mutlu ve neşeli bir 23 Nisan diliyoruz!

Nis

E-Twinning Tiny Hands Big Changes projesi kapsamında, kurum bahçemize badem ve zeytin dikimi gerçekleştirdik! Öğrencilerimizle birlikte doğaya katkı sağladık. Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakma kararlılığımızı bir kez daha pekiştirdik. Her birimizin küçük elleri, büyük değişimlere katkı sağlayabilir!

Nis

Burdur İli Yapay Zeka Tanıtımı!

Yapay zeka konulu eTwining projesi kapsamında Burdur ilini tanıtmak amacıyla özel bir sunum hazırladık.
Bu sunumumuzda Burdur'un zengin tarihini, doğal güzelliklerini ve kültürel mirasını yapay zeka araçlarını kullanarak derinlemesine araştırdık.

Nis

Öğrencilerimize sağlıklı, temiz ve aktif yaşam alanları sunmak. Okul bahçesini ve binasını, bütün bölümleriyle daha işlevsel ve temiz hale getirmek. Yaşadığı çevreye saygılı ve çevre bilinci olan, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizde çevreye duyarlı olabilme, bunu yeni nesillere aktararak, yaşanabilir bir dünya bırakabilme bilincini kazandırmak. Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin daha sağlıklı, daha güvenli, daha uygun koşullarda yapılmasına yardımcı olunması. Öğrencilerimizde ve velilerimizde temiz ve sağlıklı çevre bilincini arttırmak amacı ile gerçekleştirdiğimiz projemizi başarılı bir şekilde bitirdik. Öğrencilerimizin ellerine sağlık.

Mrt

Kütüphane Haftası'nı kutlamak için öğrencilerimizle birlikte Halk Kütüphanemizi ziyaret ettik. Öğrencilerimiz, kütüphane panolarını süsledi ve ardından keyifle kitaplarımızı okudu. Kütüphane Haftası'nın önemini vurgulamak ve okuma alışkanlığını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinliği paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Mrt

Okuldaki etwinning projesi kapsamında öğrenciler, yapay zeka hakkında konuştular. Bazıları yapay zekanın bazen yanlış olabileceğini, işleri alabileceğini ve çok bilgi toplayabileceğini söyledi. Ama birçoğu yapay zekanın hastalıkları erken teşhis edebileceğini, sürücülere yardımcı olabileceğini ve işleri hızlandırabileceğini düşündü.

Mrt

Okulumuzun bilişim teknolojileri dersinde öğrencilerimizle birlikte eğlenceli bir etwinning deneyimi yaşadık! Code.org Dance Party ile yapay zekanın ritmini keşfettik ve öğrenme maceramıza renk kattık. Bu etwinning etkinliği, öğrencilerimizin teknolojiyle etkileşimini artırmak ve eğitimde yenilikçi yöntemlerle öğrenmeyi teşvik etmek amacıyla düzenlenmiştir. Dans ederken öğrenmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Öğrencilerimizin coşkulu katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, teknolojinin eğitimdeki rolünü vurgulamanın yanı sıra işbirliği ve eğlencenin önemini de öne çıkardı.

Mrt

Okulumuzun bilişim teknolojileri dersinde gerçekleştirdiğimiz etwinning projesi kapsamında, öğrencilerimizle birlikte harika bir çalışmaya imza attık! Yapay zeka araçlarıyla hazırladığımız film afişi, teknolojinin sınırsız yaratıcı gücünü gözler önüne seriyor.

Öğrencilerimiz, geleceği bugünden tasarlamak için teknolojiyle sanatı bir araya getirdi. Bu etkileyici film afişi ile geleceği keşfetmeye davet ediyorlar!

Mrt

Üç Ülke, Tek Amacımız: Eğitimde Sınırları Aşmak! eTwinning projesi kapsamında, İspanya, Portekiz ve Türkiye'den öğrencileri bir araya getiren özel bir Kahoot etkinliğine ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz! Bu interaktif bilgi yarışması, farklı kültürlerden gelen öğrencilerimizin birbirleriyle tanışmalarını, öğrenmelerini ve küresel dostluklar kurmalarını sağladı.

Mrt

Yapay zeka, günümüzde birçok alanda önemli bir rol oynamakta ve geleceğin teknolojisini şekillendirmektedir. Bu nedenle, öğrencilerin bu alana ilgi duyması ve yeteneklerini geliştirmesi büyük önem taşımaktadır. Proje öğrencilerimiz Mblock kullanarak yapay zeka uygulamaları geliştirdiler. Bu yenilikçi etkinlik, öğrencilere teknolojiyi keşfetme ve kullanma fırsatı sunarken, aynı zamanda yapay zeka alanında da becerilerini geliştirmelerine olanak tanıdı.

PROJE HAKKINDA

Çevre kirliliğinin, küresel ısınmanın ve iklim değişikliğinin 20. yüzyılda hissedildiği ve 21. yüzyılda da önemli bir sorun olacağı bilim insanları tarafından dile getirilen önemli bir gerçektir. Öğrencilerimizi karşılaşacağımız tehlikeler konusunda bilinçlendirmek ve iklim değişikliğini olumlu yönde etkileyecek faaliyetler yürütmelerini sağlamak eğitimciler olarak görevimiz olmalıdır. Yaşadığımız yüzyılda, her geçen gün biraz daha değişen, kirlenen ve ısınan dünyamız için bir şeyler yapmalıyız. Dünyanın geleceği bizim ve yetiştireceğimiz çocukların elinde..

Şbt

Tiny Hands, Big Changes’' projesine katılan öğrencilerimiz, proje öğrencilerine kendilerini tanıtmak için özel avatarlar oluşturup seslendirdiler.

Şbt

Tiny Hands, Big Changes’' adlı eTwinning projesi kapsamında heyecan verici bir aşamaya ulaştık! Öğrencilerimiz büyük bir özveri ve yaratıcılıkla projemiz için logo ve afiş tasarladılar. Şimdi sıra, tüm ortakların katılımıyla bu tasarımları belirlemekte!

Şbt

Öğrencilerimizle birlikte yürüttüğümüz eTwinning projesinde, şubat ayının heyecan verici görevlerinden biri olan yapay zeka hakkında slogan üretme ve görsel oluşturma adımını tamamladık.

Şbt

Teknoloji Köprüsü adlı eTwinning projemizin bir parçası olarak, Güvenli İnternet Günü'nü kutlamanın heyecanını yaşıyoruz! Öğrencilerimizle birlikte, internetin güvenli ve sorumlu bir şekilde kullanılmasını vurgulamak için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik ve bilgilendirici bir pano hazırladık.

Pano üzerinde, dijital dünyada güvenli ve bilinçli bir şekilde seyahat etmenin önemini vurgulayan bilgiler bulunmaktadır. Güvenli İnternet Günü'nü kutlarken, hepimizin dijital dünyada bilinçli ve sorumlu bir şekilde hareket etmeye devam etmesini umuyoruz. Unutmayalım ki, birlikte çalışarak interneti daha güvenli bir yer haline getirebiliriz!