BURDUR / BUCAK - Bucak Bilim ve Sanat Merkezi

Teknoloji Köprüsü: Öğrenciler İçin Yapay Zeka Dünyasına Açılan Köprü Uluslararası eTwinning Projesi Başladı

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenimiz Nuran BAYINDIR ve öğrencilerimizin bulunduğu "Technology Bridge: A Bridge to the World of Artificial Intelligence for Students" uluslararası eTwinning projemize başladık. Porjemizde Türkiye'den 5 Portekiz'den 1 İspanya'dan 1 olmak üzere toplam 7 öğretmenimiz bulunmaktadır.

Teknoloji Köprüsü projesi;  10-16 yaş arasındaki öğrencilere, temel yapay zekâ kavramlarını keşfetme ve öğrenme fırsatı sunan bir eğitsel içerikli bir eTwinning projesi ve öğrenme macerasıdır.

Bu proje, öğrencilerin basit ve eğlenceli araçlar kullanarak kodlama ve yapay zekâ konularını anlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Öğrencilere teknolojiyi, eğlenerek öğretmeyi günlük sorunlarına teknolojiden yararlanarak çözüm sunma becerisi kazandıracaktır.

Yayın: 10.01.2024 - Güncelleme: 10.01.2024 14:30 - Görüntülenme: 35