Bucak Bilim ve Sanat Merkezi

SANAYİ MAH. 23 NİSAN CAD. ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU BLOK NO13 BUCAK/BURDUR
Vizyon
Öğrenmeyi bir ihtiyaç, üretmeyi bir zorunluluk olarak gören; problem çözmeyi bir alışkanlık haline getirmiş; bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsenmiş, öğrenmeye açık özel yetenekli bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez; üyeleriyle birlikte toplumu bilgilendiren, yönlendiren, geliştiren, yücelten; demokrasi kültürüyle yoğrulmuş; ahlakı ve maneviyatı önceleyen bir kurum; toplumun tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek, geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır.
Misyon
Bucak Bilim ve Sanat Merkezi olarak misyonumuz; "Bireyselleştirilmiş, zenginleştirilmiş, farklılaştırılmış, hızlandırılmış proje merkezli eğitim uygulamalarıyla; özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek. Toplumumuzun kültürel ve manevi değerlerini yaşayan, kazanımlarını ülkesi ve milletinin faydası için kullanan, özgüveni tam, yenilikçi, üretken, demokratik anlayışa sahip ve mutlu bireyler yetiştirmektir."
Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ
Kurumumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Yok.
Bucak İlçe Merkezi Mehmet Akif mah.23 Nisan Cd.No:13